Vybavení do provozoven
Sady ručního nářadí

Sada pro přestavbu na elektrokolo S-Pedelec zadní kolo 28" do 50 km/h - Sady ručního nářadí MSW

3.7 (4)
7 199 Kč

Tento vynikající produkt Sada pro přestavbu na elektrokolo S-Pedelec zadní kolo 28" do 50 km/h - Sady ručního nářadí MSW od kvalitní společnosti MSW pohodlně pořídíte již dnes za výhodnou cenu! V akci za cenu 7 199 korun vč. DPH

EAN: 4062859262677
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: MSW
Prodejce: Expondo
Milujete cyklistiku? Pak použijte sadu pro přestavbu na elektrokolo značky MSW a snadno přeměňte své kolo na lehký e-bike. To znamená, že můžete jet svou obvyklou rychlostí i během protivětru a stoupání. Přestavbovou sadu S-Pedelec lze na vaše běžné jízdní kolo namontovat během chvilky. Při výletech do přírody nebo cestě do kanceláře vás v případě potřeby pohání motorový kit na e-bike.
 Sada pro přestavbu na elektrokolo nabízí kromě baterie vše, co potřebujete k přestavbě: 28" zadní kolo vč. pásky na ráfky, duši a plášť, LCD displej, kazetu pro 7 převodů, brzdové páky, lankové pásky, nepromokavou brašnu a další. Montáž je díky srozumitelnému návodu rychlá a snadná. Motor je již předem sestaven, takže stačí vyměnit zadní kolo a zapojit všechny komponenty. Na LCD displeji nastavíte požadované hodnoty. Mechanika na požádání podporuje jízdu na kole v režimu PAS nebo poskytuje motorový pohon v režimu e-bike.
 Hladká přestavba, hladká jízda, i s vypnutým motorem: když je motor neaktivní, nedochází k žádnému tření ani setrvačnosti, takže můžete na kole jezdit jako obvykle. Nový design a vylepšené komponenty zajišťují mimořádně vysoký výkon a dlouhou životnost. Bezpřevodový motor o výkonu 1 500 W pracuje tišeji než jiné přídavné motory pro jízdní kola. Motor vám pomůže až do rychlosti 50 km/h. Dodržujte prosím zákonné předpisy týkající se maximální rychlosti elektrokol a S-pedelec v silničním provozu.

Kde koupit

Expondo
Sada pro přestavbu na elektrokolo S-Pedelec zadní kolo 28" do 50 km/h - Sady ručního nářadí MSW
7 199 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Sady ručního nářadí

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky MSW